Tanker

Tanker

 
 Til menu

Til mor

Den 6.august 1993

Den solskinsdag der startede så flot en fredag formiddag, da Gert hentede mig på Handelskolen, blev hurtigt vendt til mørke skyer.
 
Gert kunne slet ikke fortælle mig, hvad der var sket, han græd, da han fortalte mig at du ikke var her mere.
Det gjorde jeg også, og kunne slet ikke forstå det.

Vi hentede Anita, som også gik på Handelskole, og så kørte vi op til far.
Det var meget mærkeligt at komme derop, når du ikke var der.  

Jeg bestemte mig for at gå ud af handelsskolen, kunne ikke se nogen mening med noget mere, og forsvandt bare ind i mig selv.

Efter en uge hjemme og en opringning fra skolen, om at de synes at jeg skulle starte igen, startede jeg så på handels- skolen igen, men mine tanker var ikke i undervisningen men hos dig.

Jeg kunne pludselig ikke huske noget mere, og fik en slags hukommelsestab, og var bange for eksamen. Bange for at jeg ikke kunne klare den, men blev lovet en sygeeksamen, hvis det gik helt galt, men det gjorde det heldigvis ikke.

Jeg er også meget ked af, at du ikke var den første, jeg skulle ringe til den dag i april 1997 da jeg havde født igen, for at sige at du var blevet mormor til endnu en dreng, som hedder Mikkel.

Mikkel er 7 år nu, og går i 1. klasse, han ligner Martin rigtig meget.

Martin er 16 år nu, og skal starte uddannelse.

Mikkel har det indimellem svært, når de andre børn fortæller at de skal hjem til deres mormor, og Mikkel så siger:" jeg har ingen mormor at komme hjem til".

Han er meget glad for, at han har moster Anita og at hun gerne vil med ham på skolen, når der er familiedag derovre.

Martin har fortalt Mikkel meget om dig, og vi har sammen set billeder af dig, og hvor jeg så fortæller om hvor billederne er fra, det kan han godt li´ at høre om.

Vi savner dig alle rigtig meget.

 Mange knus og kram fra din datter

Charlotte